O firme

Holoubek trade s.r.o. je spoločnosť, pre ktorú je kovovýroba vo všetkých variantách hlavnou výrobnou náplňou už od roku 2008. Spoločnosť vznikla v roku 1999 preto, aby zakladateľ spoločnosti zúročil svoje dlhodobé skúsenosti zo strojárstva a kovovýroby.
V srdci Vysočiny Vám ponúkame odborníkmi, ktorí Vám poskytnú svoje služby v realizácii oplotenia, pojazdových brán, posuvných brán, krídlových brán, priemyselných posuvných brán a vstupných brán a bránok. Ponúkame komplexné dodávky od bezplatné konzultácie, návrhu, technickej dokumentácie, zabezpečenie materiálu, až po samotnú realizáciu zákazky. Samozrejmosťou je záručný a pozáručný servis.

Holoubek trade s.r.o. sídli v obci Sklené nad Oslavou, vzdialené 15 km od mesta Žďár nad Sázavou smerom na Brno. Výrobné - zámočnícke, stolárske a administratívne priestory spoločnosti Holoubek trade s.r.o. môžete nájsť v modernizovanej hale o rozlohe 300 m2. Výroba posuvných brán a oplotenia je doplnená truhlárskou dielňou, kde sa vyrába drevené výplne plotov a brán. Výrobná hala je prepojená so skladom, kde môžete zakúpiť poplastované pletivo, pozinkované pletivo, stĺpiky, plotové panely, lesnícke pletivo a ďalšie príslušenstvo k oplotenia. Novinkou v predaji je ponuka pohonov a príslušenstvo k posuvným bránam.
Všetok sortiment u nás zakúpite pri Vašej osobnej návšteve alebo cez e-shop. Všetky objednávky dodávame po celej Českej republike, ale aj na Slovensko a do ostatných štátov.

Zamestnanci našej spoločnosti sú špecialisti vo výrobe a montáži plotov, oplotenie, posuvných brán, krídlových brán. Naša montážna čata Vám zhotoví oplotenie u Vášho rodinného domu, oplotenie u firmy, plot u záhrady, namontuje tiež posuvnou bránu a bránku na kľúč. Jednoducho povedané, zabezpečíme Váš objekt kvalitným oplotením, ktoré vyniká tiež estetickou hodnotou.

Výrobný program spoločnosti Holoubek trade s.r.o.:
• Všetky zámočnícke práce, zváranie ocele, nerez materiálu a hliníka.
• CNC obrábanie, ohraňovanie, strihanie a ostřihování kovových i nekovových materiálov
• Výroba stĺpikov a komponentov plotov a oplotenia, bránok a brán.
• Projekcia a výroba posuvných a krídlových brán.
• Montáže oplotenie vrátane komplexných dodávok materiálu.
• Návrhy a výroba kvetináčov kovových a drevených, interiérových i exteriérových.

Novinky:

Možnosť platby platobnými kartami a zrýchlenými bankovými prevodmi pomocou platobnej brány:

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, Ge Money, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba
Česky
Slovensky
Nákupný košík: prázdny
Celková cena: 0.00 EUR
Mena:
Zavolejte nám
+420775 555 830
E-mail: obchod@holoubektrade.cz